Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Om Anda-Olsen

 

"...det naturlige førstevalget når det er behov for avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner."

Anda-Olsen vet at det å få godkjennelser av eksterne sertifiseringsbyrå er helt nødvendig for kundene våre.

Derfor tilbyr vi sertifisering på både produkt- og leveransenivå, i tillegg til generelle godkjenninger på flere produktserier. 

 

Se våre sertifikater

Maritimt behov ble til løsninger for flere

 

Det hele startet med det maritime miljøet, hvor vi har en sterk forankring. Etter et stort antall timer med kryping i trange skipskorridorer, hvor vi har dunket hodet i rør og brynet oss på den ene utfordringen etter den andre, har vi utviklet våre egne produkter for å møte de unike kravene i markedet. I dag leverer Anda-Olsen avbruddsfrie strømforsyninger (UPS) til maritime aktører verden over.  

Etter hvert så vi at produktene vi leverer og utvikler også kunne brukes i andre markeder. Sammen med tredjepartsløsninger dekker Anda-Olsen et behov for avbruddsfri strømforsyning blant annet i oppdrettsnæringen, offentlig sektor og sykehus, så vel som for aktører innen kraft og distribusjon, og vei og tunnel. I tillegg videreselges løsningene av en rekke el-installatører.  

Alle produkter og batteriløsninger vi leverer kan monitoreres gjennom Anda Cloud. Denne monitoreringen gir en ekstra trygghet i at utstyret fungerer som det skal og er operativt ved strømbrudd.

Anda- Olsen - et selskap i vekst 

 

Historien til Anda-Olsen strekker seg helt tilbake til 1959, da bedriften var en agenturforretning som solgte batterier og lysprodukter under navnet Handelsfirma Birger Anda. I 1982 ble navnet endret til Anda-Olsen AS. Firmaet har hele tiden vært et familiedrevet selskap, fram til 2018 da ekstern ledelse kom inn.  

I 2021 gjennomførte Anda-Olsen emisjon og aksjesalg, og fikk dermed inn nye medeiere og fersk kapital. Vi har ambisjoner om sterk vekst de neste årene, både nasjonalt og internasjonalt, særlig på egne produkter som Anda Power Solutions (APS).  

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som møter og ivaretar deg og din bedrift.  Vi legger vekt på å utvikle de ansattes kompetanse, slik at våre medarbeidere kan leverer på alle typer prosjekter og henvendelser. Vi er eksperter på å ivareta kundenes behov, og se hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.   

Lenker

Min side