Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Anda AGM Batteri NS 12V 17Ah Longlife T10

Tett, vedlikeholdsfritt AGM-batteri med 10års designlevetid.

Varenummer: NS12-170L
Listepris:
Nettopris:
inkl. mva.
NS-serien består av batterier på 1,2 - 26 Ah og er svært godt egnet til standby UPS og EPS (Emergency Power Supply) -applikasjoner og gir god driftssikkerhet. Noen av batteriene finnes også i long-life versjon med designet levetid på 10 år. Dette kan gjenkjennes av “L” i slutten av produktnummeret og i produktnavnet.

Vedlikeholdsfritt batteri
AGM står for Absorbent Glass Mat og teknologien går ut på at svovelsyren er absorbert i tynne fiberglassmatter. Dette betyr at batteriet er sikret mot enhver type lekkasje. Batteriet er totalt forseglet og er sikkert å bruke i industrielle applikasjoner og tøffe miljø på grunn av sin lette vekt og pålitelighet.

Batteriet er vedlikeholdsfritt og du trenger derfor aldri å kontrollere væskenivået. Det er opptil tre ganger mer holdbart enn et blybatteri ved mye lading og tømming. Det er mindre utsatt for oppbygging av sulfat som vil skade batteriet. Batteriet må alltid lades med jevne mellomrom, men AGM kan oppbevares på lager lengre enn standard syrebatterier før en oppladning er nødvendig.

Godkjent for flyfrakt
Batteriet kan monteres i sidestilling i opptil 90 graders vinkel.
AGM-batterier er trygge å transportere siden de er forseglet, lekkasjefrie og tåler vibrasjoner. I henhold til batteriets MSDS-dokumentasjon er det godkjent for transport på land, fly- og båtfrakt, både under og over dekk.

Fremhevede egenskaper
• Kompakt
• Vedlikeholdsfritt
• Høy kvalitet
• Fleksibel installasjon
• Lekkasjesikkert
• Perfekt til bruk i UPS/EPS-applikasjoner

Les mer om fordelene ved AGM-batterier her
Lengde 181.0 mm
Bredde 77.0 mm
Høyde 166.0 mm
Vekt 6.1 kg
Opprinnelsesland Kina
Kapasitet (Ah) 17 Ah
Lenker

Min side