Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Multi Power 2

 

Denne UPSen har høyest effektivitet i markedet på hele 98,1%. Den er modulær og kan kalles den ultimate løsningen for kritiske installasjoner. Multi Power 2 bygger videre på suksessen til sin forgjenger, Multi Power. Leveres fra 67kW til totalt 6400kW.

 

Send en e-post for mer informasjon

Høy effektivitet

 

Multi Power 2 har fokus på å levere høyere effekttetthet og høy effektivitet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet — et ideelt valg for beskyttelse av større kritiske installasjoner.

Den modulære arkitekturen gjør det enkelt å skalere UPSen sammen med anlegget. UPSen kan bygges på når man trenger det, i stedet for å investere stort for å dekke fremtidige behov. 

Med en ny ekstremt høyeffektiv kraftmodul, tilgjengelig i to forskjellige modeller, kan Multi Power2 oppnå opptil 1600 kW i en enkel UPS og opptil 6400 kW med 4 systemer koblet i parallell.

Nøkkelordene her er: tilgjengelighet, skalerbarhet uten risiko, smart modulær arkitektur.

"...høyest effektivitet i markedet på hele 98,1%"

Modulær og effektiv

 

Den smarte modulære arkitekturen (SMA) er kjernen i designet. En unik sammenkobling av UPS komponentene gir en optimalisert systemarkitektur. Denne arkitekturen forbedrer ytelse og pålitelighet.

Kraftmodulene i Multi Power 2-serien er basert på den nyeste silisiumkarbid (SiC) teknologien. Med innføringen av 3U 67 kW strømmodulene tilbyr Multi Power 2 dobbel effekttetthet sammenlignet med tidligere generasjoner. UPSen har en ekstremt høy effektivitet på hele 98,1% i online dobbel konverteringsmodus. Den forbedrede effektiviteten reduserer ikke bare de direkte driftskostnadene, men minimerer også energitap og kjølebehov.

Multi Power 2 er tilgjengelig i to versjoner: 500 kW MP2 og M2S-løsningen, som er skalerbar og kommer i rammer på 1000 kW, 1250 kW og 1600 kW. Ved å kjøre opptil fire UPS-enheter parallelt kan Multi Power 2 beskytte installasjoner med strømbehov på opptil 6400 kW.

Pålitelig

 

Pålitelighet er en viktig del av Multi Power 2. Modulene er fullstendig uavhengige og kan byttes ut mens systemet er i drift, noe som sikrer sømløst vedlikehold og minimerer nedetid. I tillegg forbedrer selektive frakoblingsfunksjoner systemets pålitelighet og eliminerer eventuelle SPOF (Single point failure).

Multi Power 2 tilbyr også forbedret kommunikasjons- og nettverksfunksjonalitet og kan leveres med serviceavtaler basert på ditt behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Lenker

Min side