Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Industri­batterier

Anda-Olsen leverer batterier under eget varemerke.

 

Kvalitet står sterkt, og batteriene er bygget etter standard ISO-krav. Batteriene benyttes i reservekraft (UPS), radiobatterier, alarmsentraler, og generelt forbruk. Elektroinstallatører, servicepersonell og OEM-kunder kan alle dra nytte av våre serier med batterier.

Industribatteriene fra Anda-Olsen er delt opp i flere underkategorier for å enklere kunne dele inn typene etter applikasjonsområder. I hovedsak er det AGM-batterier som benyttes og er standard, men vi har GEL-varianter også. OPZV 2V-celler kan leveres per forespørsel opp til 3000 Ah.

 

Se alle Anda industribatterier i webshop

Felles produktegenskaper på industribatteriene:

  • Lav selvutlading
  • Elektrolytt med høy renhet
  • Lekkasjesikker (ikke farlig gods)
  • Kan plasseres i mange posisjoner (NB: Ikke med terminalene nedover)
  • Bly i meget høy renhetsgrad

NS 0,8-26Ah er "standard" industribatterier som passer til de fleste applikasjoner. De er produsert i OEM-kvalitet, og har utmerket ytelse og pålitelig levetid. De brukes som regel i "alle" applikasjoner som blant annet UPS, medisinsk utstyr og alarmsentraler. 5-års designet levetid. Det finnes også varianter med designet levetid på 10 år. Dette kjennetegnes med en "L" bak varenummeret til en standard NS-serie.

NM 40-250Ah er også "standard" industribatteri til de fleste applikasjoner. De er også produsert i OEM-kvalitet, og har en utmerket ytelse og pålitelig levetid. Industribatteriene brukes som regel i "alle" applikasjoner som blant annet UPS, energilagring, medisinsk bruk, telecom og så videre. De har en designet levetid på 10 år.

 

NH-serien er fysisk lik både NS- og NM-serien, men brukes i applikasjoner hvor utladningstiden typisk er under 2 timer. Batteriene yter svært godt ved høye laster over kortere tid. Disse batteriene oppgis som regel i et «W-tall» og ikke i et Ah-tall siden de ikke er ment å belastes i 10-20 timer som vanlige batterier ofte er. Brukes som regel i UPS-applikasjoner og spesielt når fysisk plass er en faktor. De har en designet levetid på 5-10-år.

NF-serien er enkel å kjenne igjen på den spesielle utformingen. Batteriet er smalt, høyt og langt, med terminaler i front for enkel kontroll og vedlikehold. Batteriene er spesielt utviklet med tanke på montasje i 19" rack, og blir typisk brukt i telecom, UPS, energisektoren og mindre start-applikasjoner. Disse industribatteriene har en 12-års designet levetid.

Alle batterier i Anda-serien som er AGM og GEL er ikke klassifisert som farlig gods, og de er å regne som lekkasjefrie. Dette gjør at de er trygge å transportere både på land, fly og båt både over og under dekk.

Lenker

Min side