Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen flytter kontor og lager. Trykk her for å lese mer.
Registrer deg

Installasjon

Pålitelige løsninger innen avbruddsfrie strømforsyninger til elektroinstallatører

 

Alt i markedets beste kvalitet. Vi jobber i tillegg tett med installatørbedrifter over hele landet og bygger kompetanse og godt samarbeid.


Installatører bruker våre produkt for å sikre strømtilførsel til kritiske applikasjoner. Dette for å beskytte og sørge for optimal oppetid av servere, IKT-utstyr, dørautomatikk, nødlys, byggautomasjon og mer.  Anda-Olsen sine egenutviklede produkter er laget med bakgrunn i de tøffe og unike kravene fra det maritime markedet. Dette har gjort at våre produkter brukes av blant andre sykehus, IKT og industri, så vel som den maritime bransjen.  

Anda-Olsen leverer AC- og DC-løsninger til et bredt bruksområde for mange systemdesign.  Avbruddsfrie DC-løsninger til alt fra lås-automatikk til store nødstrømssystemer, et bredt spekter DC/DC-løsninger, både isolerte og uisolerte og AC-UPS og invertere i alle størrelser. Vi leverer batterier til OEM-kunder, lithium-løsninger til både UPS- og forbrukssystem og skreddersydde batteripakker som primærbatterier, lithium og NiCd. Løsningene og mulighetene er mange.

Vi leverer også industribatterier under egen merkevare. Anda-batteriene er delt opp i flere underkategorier for å lettere kunne dele inn typene etter applikasjonsområder. I hovedsak er det AGM-batterier som benyttes, men vi har også GEL-varianter. Alle våre Anda-batterier er produsert i henhold til alle krav og normer.  

Anda-Olsen lagerfører til enhver tid et bredt spekter av online UPS, fra 1-10kVA og 3-fas løsninger, og kan også skilte med rask levering. 

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

 

Send oss en e-post

"...Vi jobber tett med installatørbedrifter over hele landet og bygger kompetanse og godt samarbeid."

Anda Cloud

 

Vår skybaserte IoT-løsning gir sanntidsdata for kritiske installasjoner.
Overvåk batteribanker og UPSer med kontinuerlig statusrapportering.

 

Les mer

Lenker

Min side