Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Litium-batterier

Litium blir stadig mer populært — Anda-Olsen leverer lithium og løsninger avhengig av applikasjon.

 

Vi har et sortiment bly-erstattere som har tilsvarende dimensjon, men med mye større kapasitet og effekt. Vi leverer litium under eget merkenavn  Anda LiFePo4 100 ah (heat og display), 100 ah (Bluetooth, heat og canbus) samt 200 ah (Bluetooth, heat og canbus).

 

Se Anda Lithium batterier i webshop

Vi selger også Victrons 12-48VDC løsninger som er integrerbare til hybridiserte høyspentløsninger og UPS-formål. Hos Anda-Olsen setter vi stor vekt på kvalitet, og alle våre batterier oppfyller høye standarder. 

 

Se litium-batterier fra Victron i webshop

Lithium-ionbatterier har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle bly-syrebatterier. Fordelene inkluderer:

Lithiumbatterier har en høy energitetthet, noe som betyr at de kan lagre mye energi i forhold til sin fysiske størrelse og vekt. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk i bærbare enheter som mobiltelefoner og nettbrett, samt elektriske kjøretøy der plass og vekt er begrensninger.
Lithiumbatterier har en lang levetid og kan vare i flere år, selv under hyppig bruk. De kan også tåle flere ladinger og utladinger enn andre typer batterier, noe som gir en økt levetid.
Lithiumbatterier har en lav selvutladningsrate, noe som betyr at de holder ladingen lenger enn andre typer batterier når de ikke er i bruk. Dette er spesielt nyttig for enheter som ikke brukes ofte, men som forventes å være klare til bruk når de trengs.
Lithiumbatterier er ofte svært små og lett, noe som gjør dem egnet for bruk i bærbare enheter og elektriske kjøretøy. Dette gir fleksibilitet og designmuligheter, samt mulighet for å redusere totalvekten av en enhet.
Lithiumbatterier bevarer sin ytelse bedre enn andre typer batterier når temperaturen er lav. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk i kalde omgivelser eller i enheter som brukes utendørs.
Lithiumbatterier har ikke minneeffekt, noe som betyr at de ikke mister kapasiteten som følge av å lade dem før de er helt utladet. Dette gir enkelhet i bruken og gir mulighet for å lade batteriet når det passer, uten å bekymre seg for å miste kapasiteten.
Lithiumbatterier kan gjenvinnes og gjenbrukes, og de inneholder ikke skadelige kjemikalier som kan skade miljøet. Dette gjør dem et mer bærekraftig valg sammenlignet med andre typer batterier.

Anda Cloud

 

Vår skybaserte IoT-løsning gir sanntidsdata for kritiske installasjoner.
Overvåk batteribanker og UPSer med kontinuerlig statusrapportering.

 

Les mer

Lenker

Min side