Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Offentlig instans

Anda-Olsen har lang erfaring med å levere UPS-systemer i henhold til de strenge kravene som stilles til offentlig sektor og sykehus.

 

Kritiske installasjoner og sensitivt utstyr er noe en finner mye av på sykehus og andre offentlige instanser. Her er samfunnet, kanskje mer enn noe annet sted, avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje. Og at produktene fungerer knirkefritt med optimal levetid.

Alle sykehus, og andre offentlige instanser, har derfor store krav til UPS-ene som skal brukes. Det kan være krav til kortslutningsevne, eller at UPS-ene følger normer og regler, som for eksempel EN50171. UPSer levert av Anda-Olsen vil uten noen, eller med få, tilpasninger følge alle kravene i denne sektoren.  

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.


UPSer for kritiske installasjoner

 

  • kompakte og plassbesparende  
  • «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  
  • modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  
  • løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 
  • fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 
  • mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt 

 

Vi setter ofte opp redundante systemer for kunder som er avhengig av at driftssikkerheten pålitelig til enhver tid, selv ved bortfall av defekt enhet eller når en skal gjøre service og vedlikehold.   

 

Send oss en e-post


Anda Cloud

 

Vår skybaserte IoT-løsning gir sanntidsdata for kritiske installasjoner.
Overvåk batteribanker og UPSer med kontinuerlig statusrapportering.

 

Les mer

Lenker

Min side