Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Online - Pluggbar

Online - Installerbar

Line Interactive

Offline

DNV-Godkjent UPS

Anda-Olsen har gjennom mange år forhandlet DNV-godkjente UPSer og presenterer med stolthet Anda RT Delta-serien. Serien har vært solgt i mange år og godkjent system for system, men endelig er den her med generell DNV-godkjenning for alle enhetene.

Enheten er testet til DNVs strenge krav til oppetid, vibrasjon og EMC-filtrering.

Systemet består av en Online UPS med effektfaktor 0,9, festebraketter rundt UPS, vibrasjonsdempere og et frittstående EMC-filter. Fås også som rack-versjon.

UPSene kommer i størrelsene:

Anda RT Delta-serien erstatter den utgåtte GE VH-serien.

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlige fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt salgsavdeling

Lenker

Min side