Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen flytter kontor og lager. Trykk her for å lese mer.
Registrer deg

Support

Anda-Olsen tilbyr support for å sikre at du kan få den hjelpen du trenger

 

Anda-Olsen tilbyr en rekke ulike supporttjenester for å hjelpe deg med å holde ditt utstyr i god stand. Vi har et stort reservedelslager som sikrer at vi alltid har de nødvendige reservedelene på lager for å kunne tilby rask og effektiv service og vedlikehold.

I tillegg til å ha et stort reservedelslager, tilbyr vi også et konsept kalt Global Service Access. Dette konseptet gir opplæring og support til mannskap som kan utføre periodiske vedlikeholdsrutiner over hele verden, uten at Anda-Olsen må reise dit. Dette bidrar til å redusere miljøbelastningen og gir mulighet for forutsigbare kostnader og forutsigbart livsløp.

Vi er serviceorienterte og imøtekommende, og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg på best mulig måte. Vi forstår at din tid er verdifull, og vil derfor gjøre alt vi kan for å løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Vårt team av teknikere og ingeniører har lang erfaring og ekspertise innenfor sitt fagfelt, og vil gjerne dele denne kunnskapen med deg. Uansett hvilken type support du trenger, kan du være sikker på at vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

 

Send oss en e-post     Teamviewer for fjernsupport (Direkte nedlasting)

"Vi er serviceorienterte og imøtekommende, og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg på best mulig måte."

 

Lenker

Min side