Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

UPS

UPS sikrer infrastrukturen rundt oss

 

En UPS (uninterruptible power supply) er selve grunnsteinen som sikrer infrastrukturen vi omgir oss med. Innen en rekke bransjer og markeder, som industri, maritim, akvakultur, helse, datasenter, vei og tunnel, er vi avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje. En UPS sørger for at alle systemer er beskyttet mot strømstans, og bidrar dermed til økt oppetid og en trygg og sikker drift.  

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Vi har UPS til ulike markeder, og i størrelser fra noen hundre watt og opp til flere megawatt.  Kompakte og plassbesparende med lav TCO.


Fordeler med UPS fra Anda-Olsen

 

Anda-Olsen har produsert produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner i flere tiår. De tøffe og unike kravene i den maritime bransjen har vært bakgrunn for våre egenutviklede produkter, som nå brukes i ulike markeder verden over — i en rekke ulike segmenter.  

Vi har også et bredt utvalg av strømforsyninger og batterier, i tillegg til at vi selv produserer både AC-løsninger og DC-løsninger tilpasset ditt unike ønske. Vi kan også tilpasse eksisterende system med on-site ombygging (retrofit). Vi tar alle utfordringer på strak arm, så ikke nøl med å ta kontakt.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

 

Kontakt oss angående UPS 

Lenker

Min side