Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen flytter kontor og lager. Trykk her for å lese mer.
Registrer deg

Våre kunder

Siden 60-tallet har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger

 

Våre produkter brukes nå av et vidt spekter av markeder både nasjonalt og internasjonalt.   

Mange av våre største kunder kommer fra den maritime næringen. Kundene er ofte redere, skipsverft eller elektroinstallatører, som jobber inn mot maritime bedrifter. Det er de tøffe og unike kravene i denne bransjen som har lagt grunnlaget for våre egenutviklede produkter.    

Et annet stort marked for Anda-Olsen er infrastruktur, i vår sammenheng kraft- og nettselskap, samt prosjekter innen tunnel og vei, gjerne i tett samarbeid med elektroinstallatører.  

Offentlig sektor har også i stor grad behov for UPS og batteribanker, for eksempel i helsesektoren. Anda-Olsen har levert utstyr til en rekke av landets sykehus. Våre løsninger sikrer liv og helse.  

Sist, men ikke minst, er akvakultur et stadig voksende segment for Anda-Olsen. Vi leverer også her løsninger som ivaretar fiskehelse, og bidrar til en grønnere næring.  

 

Monitoreringsløsninger for ytterligere driftssikkerhet 

 

Utstyret Anda-Olsen leverer kan også overvåkes for å sikre at det er 100% operativt og kan tre inn sømløst ved strømbrudd.  

Vårt egenutviklede monitoreringssystem, Anda Cloud, sikrer at du får full kontroll over utstyret, uansett hvor du befinner deg. Monitoreringstjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet.    


Kunnskapsrikt ingeniørteam 

 

Hos Anda-Olsen møter du et dedikert ingeniørteam som er eksperter på sikker strømforsyning, og ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.  

 

Send oss en e-post

"Våre produkter brukes nå av et vidt spekter av markeder både nasjonalt og internasjonalt."

Anda Cloud

 

Vår skybaserte IoT-løsning gir sanntidsdata for kritiske installasjoner.
Overvåk batteribanker og UPSer med kontinuerlig statusrapportering.

 

Les mer

Lenker

Min side