Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

Tunnel og vei

Anda-Olsen leverer UPS og batterier til en rekke tunneler, jernbane- og veiprosjekter. Vi bistår både utbyggingsprosjekter og oppgraderinger.


En typisk utfordring i vei- og tunnelprosjekter er de lange avstandene som stiller tøffe tekniske krav til UPS for tunnel. Anda-Olsen leverer UPSer som sikrer kritiske installasjoner. Dette kan være  å sikre både lys og ventilasjon for å forhindre alvorlige ulykker. Våre løsninger sikrer verdier, liv og helse.

Vi har sterk tilhørighet i den maritime bransjen, som også har lagt føringene for våre egenutviklede produkter. De tøffe og unike kravene fra dette markedet har gjort at Anda-Olsen sine produkter er robuste nok til å brukes i mange ulike markeder verden over, blant annet innen vei- og tunnelprosjekt.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

"Vi har sterk tilhørighet i den maritime bransjen, som også har lagt føringene for våre egenutviklede produkter."

 


Kraftig og pålitelig UPS fra Anda-Olsen

 

Med UPS fra Anda-Olsen møtes de tøffe tekniske kravene som stilles. Vi tilpasser UPS-en med riktig bypass for å nå kravene til kortslutningsevne. Dette gjør våre UPS-er er fleksible. Selv relativt små UPS-er kan oppnå høye verdier.  

 

  • kompakte og plassbesparende  
  • «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  
  • modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  
  • løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 
  • fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 
  • mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt 

 

I tillegg til å levere UPS-er til nye tunneller kan vi også gjøre utskiftninger i eksisterende tunneler. Vårt store utvalg av AGM batterier, med designlevetid på 10 år, er også tilpasset krav og størrelser som er typiske batterier som brukes til UPS i tunnel og vei-segmentet.

 

Send oss en e-post


Anda Cloud

 

Vår skybaserte IoT-løsning gir sanntidsdata for kritiske installasjoner.
Overvåk batteribanker og UPSer med kontinuerlig statusrapportering.

 

Les mer

Lenker

Min side