Skip to main content
Til toppen
Anda-Olsen har flyttet kontor og lager. Trykk her for å lese mer og se veibeskrivelse til lasterampe.
Registrer deg

UPS

UPS sikrer infrastrukturen rundt oss

 

En UPS (uninterruptible power supply) er selve grunnsteinen som sikrer infrastrukturen vi omgir oss med. Innen en rekke bransjer og markeder, som industri, maritim, akvakultur, helse, datasenter, vei og tunnel, er vi avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje. En UPS sørger for at alle systemer er beskyttet mot strømstans, og bidrar dermed til økt oppetid og en trygg og sikker drift.  

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Vi har UPS til ulike markeder, og i størrelser fra noen hundre watt og opp til flere megawatt.  Kompakte og plassbesparende med lav TCO.

Fordeler med UPS fra Anda-Olsen

 

Anda-Olsen har produsert produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner i flere tiår. De tøffe og unike kravene i den maritime bransjen har vært bakgrunn for våre egenutviklede produkter, som nå brukes i ulike markeder verden over — i en rekke ulike segmenter.  

Vi har også et bredt utvalg av strømforsyninger og batterier, i tillegg til at vi selv produserer både AC-løsninger og DC-løsninger tilpasset ditt unike ønske. Vi kan også tilpasse eksisterende system med on-site ombygging (retrofit). Vi tar alle utfordringer på strak arm, så ikke nøl med å ta kontakt.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system.

Vår egen serie med UPS består av produktsortimentene FlexiPro, ACPro og DCPro. Spesielt designet for de ekstreme forholdene i maritime og offshore industrier, er de egnet for et bredt spekter av miljøer.

 

Til Anda Power Solutions

3-fase UPS

 

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Våre 3-fase-løsninger er av høy kvalitet og svært robuste, og er utviklet for å kunne levere pålitelig strømforsyning selv i de mest krevende miljøer.

3-fase UPS-systemer dekker typisk større installasjoner som datasentre, industri-/produksjonsanlegg og sykehus — men ofte også i motorer, pumper, vifter og heiser.

De nye UPS-ene har en svært høy effektivitet på rundt opp til 98% og gir betydelige besparelser over tid både i energiforbruk og kjølebehov sammenlignet med en eldre 6-puls modell. En ny UPS kan være kostnadseffektiv på bare noen få år hvis den oppgraderes.

 

Kontakt oss angående 3-fase UPS

Lenker

Min side